Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

ناظران مسائل سیاسی ایران اشاره می‌کنند افرادی که قصد عدم شرکت در انتخابات را دارند معتقدند نتیجه این انتخابات تاثیر مثبتی بر اوضاع سیاسی آن کشور نخواهد گذاشت و بخش دیگری معتقدند برای خثنی سازی تحریم‌های امریکا که توسط ترامپ رئیس جمهوری سابق امریکا پس از خروج امریکا از برجام اعمال شد باید در انتخابات شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ بخش عربی شبکه خبری "اسپوتنیک" در گزارشی با اشاره به احتمال شگفتی‌ساز بودن و غافلگیری نتیجه انتخابات ایران می‌نویسد: "بعید نیست که در آخرین ساعات انتخابات غافلگیری به وجود آید و نتیجه انتخابات غیرقابل پیش‌بینی شود؛ همان گونه که در دوره‌های قبلی انتخابات در ایران نیز چنین وضعیتی رخ داده بود.

با توجه به نظرسنجی‌ها و نظرات ناظران انتخابات "ابراهیم رئیسی" بیش‌ترین بخت را برای پیروزی در انتخابات دارد. رئیسی با بهره برداری از وضعیت ناامیدکننده اقتصادی فعلی به ویژه افزایش نرخ تورم و بالا رفتن قیمت کالا‌ها از این موضوع به نفع خویش استفاده می‌کند. او رقیب جدی اصلاح‌طلبی در مقابل خود ندارد. رئیسی همچنین به دلیل مبارزه با فساد اعتباری برای خود کسب کرده است.

با این وجود، ممکن است نتیجه انتخابات پیش‌روی ایران شگفتی‌ساز باشد؛ همان‌گونه که در انتخابات ۱۹۹۷ میلادی این اتفاق رخ داد، زمانی که کسی انتظار نداشت "محمد خاتمی" رئیس‌جمهور شود اما او پیروز شد؛ در حالی که همگان انتظار پیروزی ناطق نوری را داشتند.

در انتخابات ۲۰۰۵ میلادی شاهد شگفتی دیگری در نتیجه آن بودیم؛ زمانی که احمدی‌نژاد در برابر هاشمی رفسنجانی سیاستمدار بزرگ عرصه سیاست خارجی ایران پیروز شد؛ در حالی که همه پیش از انتخابات انتظار پیروزی هاشمی را داشتند.

این انتخابات نیز مستثنی نیست و احتمالا رقابت میان سعید جلیلی و ابراهیم رئیسی خواهد بود. انتظار می‌رود محافظه‌کاران پیروز شوند اما آنان یک جریان واحد نیستند و بین‌شان میانه‌رو و تندرو وجود دارد. در صورت پیروزی رئیسی ممکن است شاهد نوعی تندی در سیاست خارجی ایران باشیم، اگر جلیلی پیروز شود نیز سیاست خارجی او بسیار نزدیک به سیاست احمدی‌نژاد خواهد بود.

"اسپوتنیک" عربی در ادامه می‌افزاید: "طی سالیان گذشته پیش‌بینی اینکه چه کسی پیروز انتخابات ایران بوده کار دشواری بوده است. این بار اما تفاوت آن است که تعداد کمتری از ایرانیان رغبت برای مشارکت در انتخابات دارند و تنها طرفداران جناح راست یا اصولگرا پای صندوق رای می‌روند. این مشکلی واقعی برای ایران است و مشخص نیست چگونه مقامات  آن را حل و فصل خواهند کرد. برای ایران انتخابات تنها برای انتخاب رئیس‌جمهور نیست بلکه نوعی همه پرسی است، اما این بار اصلاح طلبان به عنوان جریان رقیب اصولگرایی توسط شورای نگهبان حذف شده‌اند. انتخابات پیش رو رقابت درون اصولگرایان است".

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری اصولگرایان اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • شگفتی‌سازی نوشاد عالمیان با پیروزی مقابل نفر چهارم رنکینگ جهان
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • دروسی: مقابل یووه خوب بازی کردیم/ مصدومیت دیبالا جدی نیست
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس